А.Д. Осигурителна полиса е постојано отворена за искусни и мотивирани соработници.
Доколку сте заинтересирани за работа во Друштвото, испратете ни CV

Активни огласи за вработување

Менаџер за проценка на ризик

 • Скопје

Потребни квалификации:

 • Завршено високо образование
 • Познавање на англиски јазик
 • Претходно работно искуство во областа на осигурување(примена на тарифи за осигурување и работи за реосигурување)
 • Поседување на возачка дозвола Б категорија
 • Способност за тимска работа
 • Комуникациски и организациски вештини

Локација

 • Скопје, Дирекција на АД Осигурителна Полиса

Лични примања

 • 46.000 ден. нето плата (од првиот до третиот месец плата ќе биде 50% во зависност од способноста за превземање на обврските и самостојно извршување на работните задачи)

Останати информации

Рок во кој ќе биде извршен изборот на кандидатот е 30 дена по завршувањето на огласот.

Заинтерисираните кандидати кои ги исполнуваат условите да достават кратка биографија (CV), мотивационо писмо и копија од уверение за завршено образование на следната емаил адреса info@ospol.mk или на адреса Бул.Св.Климент Охридски Бр.26 Скопје во период од 06.06.2023 до 18.06.2023

 

Ќе бидат контактирани само кандидатите кои ги исполнуваат условите од огласот.


Проценител во сектор штети

 • Скопје

Потребни квалификации:

 • Завршено машински или сообраќаен факултет
 • Познавање на англиски јазик
 • Поседување на возачка дозвола Б категорија
 • Способност за тимска работа
 • Комуникациски и организациски вештини
 • Професионален пристап кон обрврските

Локација

 • Скопје, Дирекција на АД Осигурителна Полиса

Лични примања

 • 24.000 ден. за време на обука, по завршување на обуката по меѓусебен договор.

Останати информации

Рок во кој ќе биде извршен изборот на кандидатот е 30 дена по завршувањето на огласот.

Заинтерисираните кандидати кои ги исполнуваат условите да достават кратка биографија (CV), мотивационо писмо и копија од уверение за завршено образование на следната емаил адреса info@ospol.mk или на адреса Бул.Св.Климент Охридски Бр.26 Скопје во период од 26.08.2023 до 17.09.2023

 

Ќе бидат контактирани само кандидатите кои ги исполнуваат условите од огласот.

АД Осигурителна полиса перманентно бара надворешни соработници за продажба/посредување на осигурување, доколку сте заинтересирани пратете CV

Прати CV